skip to Main Content

Testimonial – Capital Project

Hove Rugby Club moved to it new location in 2002 and we built the facilities that we could. It soon became apparent that we were growing rapidly and needed more space. The Club Office was re-purposed as a meeting room, selection room and the like and we had a project to convert the old public toilets into a new office.

In addition, surgery was needed on the pitches.

The Friends granted us £1,500.00 for the pitch works and £6,000.00 towards the £20,000.00 cost of the building works.

Without doubt we would not have been able to undertake both projects at that time and so thanks to the Friends for their generosity in making this possible.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

Search
Copied!